Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία του Α.Ο.Μαυροματίου για τη διαιτησία

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Μαυροματίου για τη διαιτησία του Αποστόλου στο χθεσινό αγώνα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Μεδεώνα, με την ομάδα της Βοιωτίας να αναφέρει χαρακτηριστικά: 

”Σε έναν αγώνα όπου ήμασταν συνέχεια μπροστά πάρα τα προκλητικά σφυρίγματα και τα κλειστά μάτια του δεύτερου διαιτητή Αποστόλου προσπαθήσαμε χωρίς προκλήσεις να παίξουμε όπως ακριβώς ξέρουμε. Μετά από αρκετά προκλητική και εριστική συμπεριφορά του δεύτερου διαιτητή Αποστόλου σε μία φάση όπου ο Μεδεών ήταν κοντά στο σκορ, ζητάει ο προπονητής Αρβανίτης βήματα που δεν δόθηκαν οφθαλμοφανέστατα του Μεδεών χωρίς να βρίσει ή να παραπονεθεί ρωτάει τον δεύτερο διαιτητή Αποστόλου γιατί δεν σφυρίζει βήματα και το κάνει επίτηδες και απαντάει ο διαιτητής Αποστόλου μπροστά σε μαρτυρία όλων της γραμματείας του πρώτου διαιτητή και παιχτών ναι το έκανα επίτηδες.

Απαιτούμε από την Ένωση (ΕΣΚΑΣΕ) να τιμωρηθεί και να εξαιρεθεί από κάθε αγώνα του πρωταθλήματος λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς άγνοιας των κανονισμών του μπάσκετ και λόγω εριστικής συμπεριφοράς.

Ζητούμε από την Ένωση του πρωταθλήματος όπως και απο τον πρόεδρο της διαιτησίας να σταματήσουν τα παιχνίδια στην πλάτη ενός καινούργιου συλλόγου που προσπαθεί να προάγει το άθλημα του μπάσκετ. Είναι απαράδεκτο να συμπεριφέρονται κάποιοι κύριοι της Ένωσης και της διαιτησίας σαν ιδιοκτήτες κλειστής λίγκας , χωρίς να ακούν τα προβλήματα του συλλόγου.

Διαιτητές που ασχολούνται τα τελευταία χρόνια με το μπάσκετ χωρίς να έχουν ή να είχαν καμία σχέση με το άθλημα παρά μόνο για να βγάλουν λεφτά και τίποτα περισσότερο, να καταστρέφουν έναν αγώνα . Εάν κύριοι θέλετε την παράγκα του ποδοσφαίρου και στο μπάσκετ χάρισμα σας.

Εάν έχετε και την παραμικρή ευαισθησία για το άθλημα που λέγεται μπάσκετ δεν μένει παρά μόνο να το αποδείξετε εμπράκτως όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις. Φτάνει πια ως εδώ και μην παρέκει δεν θα ανεχθούμε άλλες απαράδεκτες συμπεριφορές κυρίως από την διαιτησία. Μπορεί να είμαστε καινούργιο σωματείο αλλά είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και τον αθλητισμό του χωριού μας”.

Σχετικά